murariu.info

Prima pagină > Ştiri > Aducere la zi

Aducere la zi

Luni 26 februarie 2007, de Valentin Murariu

Ieri pe după-amiază īmi deschid, leneş, email-ul, după cāteva zile de pauză: un mesaj anonim mă aşteaptă īn care mi se sugerează să mai spun şi eu ceva pe blog-ul murariu.info. Păi doamnelor şi domnilor, e greu să mai scriu pe blog cānd sunt ocupat să īmi revizitez toată colecţia de muzică, să mă joc pe Wii, să citesc sau chiar să lucrez :)

Iată ultimele treburi care s-au petrecut sub acoperişul nostru:
- mi-am digitizat īntreaga colecţie de muzică. Treabă de migală care mi-a luat multe seri. Am descoperit şi conceptul de Podcast - un fel de radio off-line pe care īl pot descărca pe player-ul meu portabil. Cu ajutorul site-ului Open Culture am putut asculta un mic rezumat audio a istoriei imperiului bizantin, dar şi un curs de limba germană pe care am intenţia să īl urmăresc cu atenţie: Deutsch – Warum nicht?.
- pe data de 22 februarie mi-am sărbătorit, foarte liniştit şi fără altă companie decāt familia, 34 de ani. Nu am fost prea afectat de schimbarea de an, īn schimb am constatat că tāmplele mi se umplu din ce in ce mai mult, de fire de păr gri-albe. Am primit şi cadouri: un portofel, un costum de sport pentru orele mele de gimnastică, şi un nou joc Wii: Excite Truck [1].
- sămbătă 24 februarie am avut vizita lui Irene, Anindo şi Ravi, care i-au adus un mic cadou Ioanei. Dar ce cadou ! Un mic porcuşor de Guinea, cu cuşcă, māncare şi vitamine cu tot! Porcuşorul de Guinea este o mică fetiţă de culoare aurie, cu părul de pe corp plin de vārtejuri şi care este foarte cuminte. Ioana a botezat-o Dorée [2]. Ieri după amiază cānd am plecat la plimbare Corina a lăsat geamul la sufragerie un pic deschis - ca să se aerisească. Īn timpul plimbării a īnceput o mare furtună şi Ioana i-a spus Corinei că trebuie să ne īntoarcem repede acasă ca să īnchidem geamul - īn felul ăsta să evităm ca Dorée să răcească - ceea ce am şi făcut spre marea ei mulţumire.

Cāt despre vremea ultimei luni, pot spune aşa: trecem cu repeziciune de la 0-2 grade Celsius dimineaţă, la 14-15 după amiaza. Nici urmă de zăpadă sau de frig serios. Īn ciuda căldurii, sau tocmai din cauza ei, o mare epidemie de gripă a fost declarată - dar noi am scăpat destul de uşor, probabil datorită regimului alimentar disciplinat al bunicii Mumi.


[1cu mare succes la mine şi la Ioana, care mānuie cu naturaleţe volanul unuei camionete pe un parcurs offroad din insulele Fiji

[2aurie

Mesajele forum-ului

  • La multi ani Vali!!!

    Da, din pacate ritmul vietii pe care o ducem ne lasa putin timp pentru reflectie.

    Chiar ma gandeam cand o sa te plictisesti de noile jucarii si o sa mai scrii ceva pe blog... :-)

    Sunt in aceeasi situatie, din pacate lucrez in acelasi loc, unde muncim precum sclavii. Turcia este inca in WWWest din punct de vedere al modului cum trateaza angajatii.

  • La Multi Ani, Valentin ! Si multumesc ca ne tii la curent cu aventurile voastre.