Prima pagină > Ştiri > Cinci copii

Cinci copii

Luni 4 iulie 2005, de Valentin Murariu

Ieri, după plimbarea făcută la lac după masa de ruptul turtei, Ioana a invitat-o pe Lauriane să doarmă la ea.

De obicei, sceneta asta se joacă aşa: Ioana o invită pe Lauriane, Lauriane nu vrea, iar Ioana se bosumflă. Aseară, in mod cu totul excepţional [1], Lauriane a aceptat. A fost atunci randul lui Radu să se bosumfle: de ce nu vine şi Robin să doarmă la el ? Aşadar, Robin a venit şi el să doarmă la noi. Pentru Robin asta este o premieră absolută: să doarmă fără mami şi tati !

Urmarea: aseară eu şi cu Corina am fost părinţii a cinci copii. Nu a fost nici pe departe aşa de greu: e uşor să ai de-a face cu copii aşa de mari, iar Miruna este o mică dulceaţă.

Somnul a fost organizat aşa: patul Mirunei a fost readus in camera noastră, Ioana cu Lauriane au dormit pe canapeaua extensibilă din camera Mirunei, iar Radu şi cu Robin au dormit in patul Ioanei, pentru că Radu nu a vrut să doarmă in patul lui.

Dimineaţă Lauriane şi cu Ioana s-au sculat la şapte fără cinci razand. Au reuşit să mă scoale pe mine la şapte şi un sfert. I-au sculat pe băieţi la şapte şi douăzeci şi cinci. Pe Corina la şi jumate. Toata lumea e bine dispusă.

Dimineaţa Corina va pleca cu maşina incărcată cu copii la piscină, unde se va intalni cu Elena.


[1de ataţia ani de cand sunt prietene, Lauriane a mai dormit doar o singură dată la noi