Prima pagină > Ştiri > Petrecere

Petrecere

Luni 14 februarie 2005, de Valentin Murariu

Duminică am avut o mare [1] petrecere la noi acasă. Hai să vedem cine a fost:
 Phil Ward de la Berna cu soţia şi cei trei copii
 Philip şi Oksana Rott cu copilul
 Thibaut şi Shubhangi Denblyden (copilul este incă la cald, inăuntru)
 David şi Dora Libby cu cele două fetiţe. Al treilea copil Libby este şi el la cald, pare-se că este un băieţel.
 Vibha Shukla cu soţul şi cei doi copii (Ioana s-a jucat foarte frumos cu fetiţa cea mare a familiei Shukla)
 Shyam şi Anurita Etchepareborda. Cei doi năzdrăvani ai familiei nu au fost prezenţi, fiind in vacanţă la sora Anuritei la Zurich.
 Anindo şi Irene Bose cu prichindelul şi neastampăratul Ravi. Ravi şi cu Radu şi-au disputat o sabie din plastic si beţele de orez chinezeşti cu care se luptau ca nişte spadasini.
 am fost şi noi: Valentin, Corina, Ioana, Radu şi Miruna.

Copiii au fost cu toţii foarte cuminţi. Miruna a stat cu adulţii şi a fost purtată din braţe in braţe. Băieţeii au etalat toate maşinuţele de-a lungul holului, unde s-a creat un enorm carambolaj. Fetiţele au desenat, au pictat cu window-color, s-au ocupat de Miruna in pauzele in care scăpa din braţele adulţilor. Părinţii s-au socializat din plin, iar mancarea pe care a pregătit-o Corina, bineinţeles in cantităţi pantagruelice, a fost mancată integral. Thibaut a pierdut astfel un pariu pe care il lansase pe tema cată mancare va rămane după petrecere.

În acest fel, am continuat seria de petreceri a lunii februarie, incepută glorios cu vizita familei Nicole [2], şi care se va sfarşi cu o petrecere de romani săptămana viitoare.

La Mulţi Ani !


[1după standardele de aici

[2naşii Mirunei