Prima pagină > Ştiri > Săptămâna trecută pe scurt

Săptămâna trecută pe scurt

cu poze noi

Luni 6 iunie 2005, de Valentin Murariu

Luni 30 mai: vernisaj la şcoala de pictură a Corinei. Am pus cateva poze aici.

Marţi 31 mai: vizită la şcoala de dans a Ioanei. Iată şi cateva poze. Cu această ocazie toată familia a răcit zdravăn, adică o mica gripă in mijlocul verii [1].

Joi 2 iunie: Corina se duce la doctorul osteopat, pentru că nu se mai poate scula dimineaţa din pat din cauza durerilor de mijloc (vezi mai sus: răceala la şcoala de dans). Se intoarce super-incantată de nea vraciul-osteopatul care i-a dezlegat toate incheieturile.

Sambătă 4 iunie: Valentin lucreză ca supraveghetor la un examen pentru finanţişti organizat de CFA Institute. Aerul condiţionat din sala de examen şi numeroasele ore petrecute acolo il fac să ajungă o epavă la ora inserării (tot aşa: vezi mai sus cu şcoala de dans).

Duminică 5 iunie: ieşim la iarbă verde cu familia Marina. Pozele de rigoare sunt aici. Mihai şi Claudia ne indoapă cu metodă [2]. Ne simţim foarte bine impreună, iar copiii se joacă numeroase ore fără să auzim un singur ţipăt [3]. Claudia l-a gadilat aşa de tare pe Radu incat băieţelul Murariu ii oferă un pupicel la plimbare din proprie iniţiativă [4].


[1ştim, vară elveţienă, dar totuşi vară !

[2următoarea mea masă a fost luni 6 mai la pranz

[3traducere: iată o performanţă rară!

[4alt fapt rar