Ultima vreme

, by  Valentin Murariu

Da, nu prea am mai avut timp de blogărit. Motivul principal e lipsa de timp şi un pic de oboseală, se simte că anul ăsta nu am avut măcar o săptămână de concediu.

Să vedem ultimele întâmplări:
- Corina a început să lucreze la 60%, dar asta am mai zis-o.
- joi 28.09 la 08:30 Jeni a plecat spre România cu autobuzul. A ajuns vineri spre ora 18:00. Eu mi-am luat două zile libere, joi şi vineri, pentru a avea grijă de trib - şcoală, masă, ordine, etc - treburile obişnuite ale unei persoane care stă acasă.
- sâmbătă: ziua: nimic special; seara: petrecere la naşa lui Radu, ne-am întors spre 00:30. Radu a avut un alt băieţel cu care să se joace, Ioana a ascultat tot ce vorbeau doamnele, iar Miruna a stat tot timpul la mine în braţe - de frica căţeilor care, credea ea, îi pot mânca picioarele.
- duminică: a plouat fără încetare. O groapă săpată de compania de gaze pe lângă blocul nostru aproape se umpluse, am remarcat la plecarea la lucru luni dimineaţa, cu o jumate de metru de apă. Nu am ieşit afară că nu era nimic de făcut pe acolo. Am avut o tentativa de a face o plimbare cu maşina care s-a terminat destul de zgomotos din motiv de copii & tată obosiţi.

Săptămâna asta copii au început să stea ziua la Marina, prietena Corinei care ne va ajuta o perioadă de timp. Corina îi va pescui în jurul orei 16. Totul pare a se petrece cu bine - până la proba contrarie :-)